9 Kasım 2010 Salı

SPOR MAGAZİN TAKİP MERKEZİ - SALI

ARDA VE SİNEM'İN SABAH YÜRÜYÜŞÜ
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal ile önceki gün Ataköy’deki Ataköy A Plus AVM’deydi. Ayrıntılar için TIKLAYINARDA VE SİNEM MELTEM CUMBUL'UN DOĞUMGÜNÜNDE!
Başarılı oyuncu Meltem Cumbul, geçtiğimiz hafta sonu 41’inci doğum gününü arkadaşlarıyla kutladı. Nişantaşı Zihni’deki doğum gününe Arda Turan, Sinem Kobal, Ebru Akel, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç, Olgun Şimşek, Yavuz Bingöl, Dilara Endican katıldı. Partiden yeğeni ile ayrılan Meltem Cumbul bu gününde kendini yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür etti.

EMRE KARAYEL VE ÖYKÜ GÜRMAN TRABZON'DA
GEÇTİĞİMİZ pazar günü Avni Aker Stadı’nda oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçı tribünde izleyenler arasında, bir süredir ilişki yaşayan oyuncu Emre Karayel ile şarkıcı Öykü Gürman da vardı.
Ayrıntılar için TIKLAYIN

PASCAL'DAN ŞAŞIRTICI AÇIKLAMA!
“Saba Tümer’le Bu Gece” programına konuk olan Pascal Nouma, kızı Marin’in 35 yaşına kadar flört etmesini istemediğini söyledi: “O benim kızım, benim kanım. Benim o. 35 yaşına kadar evinde olacak, o yaştan sonra flört edebilir. 35’inden önce öpüşemez.”MERVE'NİN YENİ SEVGİLİSİ CENK AKYOL MU?
Merve Oflaz'ın ünlü basketbolcuyla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Survivor Kızlar-Erkekler yarışmasının galibi ve aynı zamanda yarışmanın dünya çapındaki tek bayan birincisi olarak ünlenen Merve Oflaz, özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ayakligazete.com'un haberine göre, Spor akademisinde okuyan Merve Oflaz'ın sevgilisi de kendisi gibi sporcu. Survivor Merve'nin Efes Pilsen Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Cenk Akyol'la aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkilinin Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği New York'ta Beş Minare filmini seyretmeye gittikleri ve sinema salonunda çok samimi pozlar verdikleri iddialar arasında yer alıyor.
İBRAHİM KUTLUAY FİLM ÇEKİYOR
*Michael Jordan'ın Space Jam'li filmi Türkiye'ye uyarlanıyor. Looney Tunes kahramanlarıyla İbrahim Kutluay sahneye çıkacak. (Hürriyet)
*

Hiç yorum yok: